streamprovider

Hoe onderscheidt u zich van de concurrenten binnen uw branche? Er zijn verschillende manieren om een competitief voordeel te behalen. U kunt bijvoorbeeld stunten met uw prijzen voor producten of diensten, u kunt extra diensten aan uw klanten aanbieden, enzovoorts. Heeft u echter al eens nagedacht over het gebruik van een virtuele tour op uw website? Met een virtuele tour neemt u bezoekers mee door het productieproces van uw producten. Hoe worden de materialen voor deze producten omgevormd tot het uiteindelijke product wat bij een klant bezorgd wordt? Door een dergelijke video te laten maken kunt u zich onderscheiden van de concurrentie.

streamprovider

Ook voor zakelijke dienstverleners is een virtuele tour interessant

Niet alleen voor productiebedrijven kan het gebruik van een virtuele tour interessant zijn, ook zakelijke dienstverleners hebben hier baat bij. Laat bijvoorbeeld zien wie er op de werkvloer aan de slag zijn voor uw klanten, welke werkzaamheden voeren zij voor klanten uit, enzovoorts. Door een schone en nette werkvloer te tonen raken potentiële klanten mogelijk sneller serieus geïnteresseerd. Zij zien immers dat u kwaliteit levert!

Op internet vindt u verschillende bedrijven die de mogelijkheid tot het laten maken van een virtuele tour door uw bedrijf aanbieden.