manueel therapeut Utrecht

De manueel therapeut in Utrecht heeft mij volledig van mijn rugklachten afgeholpen. Omdat ik zo tevreden ben hierover, ben ik op het idee gekomen om mijn reactie over dit bedrijf achter te laten op dit blog. 

Al een lange tijd was ik aan het tobben met mijn rug. Net als vele anderen dacht ik, ach dit gaat vanzelf wel over. Tot ik in de gaten kreeg dat ik stagneerde in mijn dagelijkse bezigheden. Als moeder van drie kinderen die veel aandacht vragen kun je dit niet lang volhouden en daarom besloot ik om hier iets aan te doen.

manueel therapeut Utrecht

Al na een aantal sessies voelde ik verlichting

Van een goede kennis van mij kreeg ik het adres van de manueel therapeut in Utrecht. Hier kon ik gelukkig al snel terecht. Tijdens het gesprek werd mij verteld hoe de behandelingen in zijn werk gaan. Dit sprak mij enorm aan en ik besloot om zo spoedig mogelijk met de behandelingen te starten. Al na een korte tijd voelde ik hoe de schrijnende pijn steeds minder werd. Dit is werkelijk zo een verademing dat kan ik niet onder woorden brengen.

Na een aantal sessies ben ik zelfs volledig van mijn klachten afgekomen. Nu heb ik geleerd dat je jezelf te kort doet als je blijft doorlopen met een pijnlijke rug.