nobel sauna

Laatst hebben mijn man en ik een Nobel sauna aangeschaft die wij in de kelder hebben laten zetten. Het leek ons een goede investering omdat wij beide erg houden van lekker ontspannen in een hete ruimte. Een aantal jaar geleden hadden wij dat voor het eerst uitgeprobeerd bij een vriendin van ons. Zij had er een in haar nieuwe tuin laten plaatsen. Zij had ons uitgenodigd om eerst samen te dineren en daarna in de hete kamer te zitten. Mijn man en ik kwamen helemaal ontspannen thuis na die avond. Sinds dien dachten wij erover na om er ook een aan te schaffen.

nobel sauna

Van goede kwaliteit

Mijn vrouw en ik vinden het beide erg belangrijk dat wij een product kopen van goede kwaliteit en daarom hebben wij uiteindelijk gekozen voor een Nobel sauna. Na lang rond gezocht te hebben en advies te hebben gevraagd aan verschillende aanbieders hebben wij de beste gevonden. Het was erg fijn dat wij het product kwijt konden in onze kelder omdat wij geen geschikte tuin hebben. Wij zijn een paar keer per week te vinden in de hete ruimte waar wij heerlijk kunnen ontspannen. Het lijkt ons vooral heel fijn voor in de winter.