Ottod Ame

Het  kledingmerk Ottod Ame is een Italiaanse merk en creëert modieuze vrouwen kleding voor allerlei gelegenheden. De style van deze kleding valt dan ook onder het kopje casual/chic. Zo was ik al een tijd op zoek naar een mooie broekrok en laten zij dit nu van dit merk hebben. Het dragen van een normale rok vind ik vreselijk, maar door dit model, een broek in de vorm van een rok, voel ik mij een stuk prettiger. Het leuke aan dit merk is dat je deze bij Pandd6 kan kopen, zowel in de winkel zelf als ook via het internet. Hun hebben hier een prachtige webshop met meerdere merken en accessoires.   Ottod Ame

Gezellig shoppen

Regelmatig ben ik online te vinden op de website van Pandd6. Hier heb ik al meerdere mooie outfits, van onder andere het merk Ottod Ame gekocht. Wanneer ik in Roermond ben dan ga ik altijd even langs de winkel van Pandd6. Hier wordt je altijd hartelijk ontvangen met een kopje koffie en worden mijn wensen besproken. De verkoopster doet dan haar uiterste best om aan mijn wensen te voldoen en haalt de mooiste creaties uit de winkel om te gaan passen. Het is altijd een feest om hier te gaan shoppen.