Cocktailbar inhuren

Een cocktailbar inhuren was de taak die ik van mij baas heb gekregen. Wij hadden namelijk aan het eind van de maand het jaarlijkse personeelsfeest waar alle werknemers en werkgevers mochten kozen. Het is altijd iets geweest waar iedereen heel erg naar uit keek omdat mijn baas van uitpakken houdt. Hij vindt het maar niets om een simpel feest te geven waar een dag later niet meer over gesproken wordt. Van hem moet het allemaal groots aangepakt worden zodat iedereen het er een maand later nog over heeft. Omdat hij natuurlijk niet alles zelf kan regelen heeft hij een aantal werknemers om hulp gevraagd, daar ben ik een van.

Cocktailbar inhuren

Een leuk bedrijf

Een cocktailbar inhuren doe jij natuurlijk niet zomaar, eerst moet jij uitzoeken of het wel een goed bedrijf is. Het is namelijk erg belangrijk dat het personeel achter de kar ook daadwerkelijk goede drankjes kunnen maken. Daarom nam ik eerst contact op met een bedrijf met de vraag of ik eerst langs mocht komen. De vriendelijke vrouw aan de telefoon zei dat dat geen probleem was. De afspraak die ik daar had was erg leuk. Het personeel was zeer vriendelijk en het drankje wat ik mocht proeven was heerlijk.