tuin verbouwen

De tuin verbouwen, dit stond al enige tijd op ons verlanglijstje. Echter bleven wij dit maar uitstellen omdat mijn man en ik nu eenmaal gen groene vingers hebben. Toch vertoeven wij graag buiten omdat wij veel ruimte om ons huis hebben. Ook vinden wij het heerlijk om lekker buiten te eten wanneer het weer dit toe laat.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand ons kan helpen om ons buitenverblijf op te leuken. Hiervoor ben ik het internet gaan raadplegen en al snel kwam ik uit op een website die vele mogelijkheden biedt. Toen ik deze website van Anne laansma had gevonden, besloot ik om contact met hem op te nemen. 

tuin verbouwen

Alles verliep precies volgens afspraak

Om onze tuin te kunnen verbouwen, werd er eerst een ontwerp gemaakt. Hierin werden onze wensen en de mogelijkheden samengevoegd en wel binnen ons budget. De volgende week werd er al flink gewerkt en het was zo leuk om te zien hoe alles al snel in vorm kwam precies zoals was besproken. 

Nu alles klaar is hebben mijn man en ik eigenlijk spijt dat wij niet eerder actie hebben ondernomen. Want voor deze prijs hadden wij dit onmogelijk zelf kunnen uitvoeren.