wespenvanger

Wespen zijn niet alleen heel irritant, ze zijn ook gevaarlijk. Dieren kunnen flink gestoken worden wanneer ze de beestjes proberen op te eten. Bovendien zijn er genoeg mensen die hartstikke allergisch zijn voor de wespensteek. Heb je een wespenvanger nodig om je buitenruimte veilig te houden? Dit zijn de opties.

Een speciale lamp

wespenvanger

Je kunt een lamp kopen waar wespen op af komen en waar ze graag rond blijven hangen. Die lamp zorgt niet alleen dat de wespen allemaal op een plek blijven, het geeft ze ook een schok als ze te dichtbij komen. Je hoeft er niet meer naar om te kijken en toch kom je langzaam van je wespen af. 

Een eco vriendelijke val

Je kunt natuurlijk ook gaan voor een wespenval die iets beter voor de wereld is. In dat geval kies je voor de eco vriendelijke wespenval. De wespen worden hierdoor aangetrokken en komen vervolgens vast te zitten in de val. Je moet wel opletten dat de val niet te veel vol komt te zitten. Een vliegenmepper is ook een optie maar je moet dan wel heel goed opletten dat je niet gestoken wordt wanneer je de wesp per ongeluk mist.