Een gids voor loafers voor heren

Loafers zijn het favoriete instappers voor heren die aan hun voeten werken. Of ze nu een manier nodig hebben om een ​​voet tussen de deur te krijgen of iets nodig hebben om uit eten te gaan op een date comfortabeler, loafers kunnen het. Hier zijn een paar van onze favoriete loafers voor heren, evenals enkele andere geweldige schoenenopties voor de modebewuste man. Geïnspireerd door de Parijse samenleving van die tijd, werden deze loafers gemaakt als pantoffels met hoge hakken. De versies van vandaag zijn ontworpen om eruit te zien als meer traditionele herenschoenen – maar met een twist. In plaats van een hiel te bevatten, hebben ze een inzet van een soort materiaal dat langs het been valt, waardoor een soort dubbelbeen ontstaat.

Een grote selectie leren instappers

Instappers voor heren houden van het uiterlijk van leer en er is tegenwoordig een grote selectie leren instappers beschikbaar. Velen zijn versierd met gespen, gespen of decoratieve elementen om het uiterlijk van leer verder te verbeteren. De modernere loafers hebben strakke lijnen en eenvoudige, symmetrische zolen. Deze zijn over het algemeen wit van kleur en verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. De term “rueyer” komt uit het Frans voor rode wijn, maar deze schoenen zijn er echt in vele kleuren. Hoewel wijn altijd in verband is gebracht met de Fransen, zijn deze schoenen niet beperkt tot deze cultuur.

Loafers tegenwoordig verkrijgbaar met een bovenwerk van volnerfleer

Als de stijl van loafers voor heren beperkt lijkt te zijn tot een paar kleuren, kijk dan nog eens. Er zijn ook veel opties in zolen, ontwerpen en maten. Loafers zijn tegenwoordig verkrijgbaar met een bovenwerk van volnerfleer, suède of nappaleer aan de onderkant en andere synthetische materialen. De variaties in de constructie hebben waarschijnlijk voor zoveel verwarring gezorgd bij het winkelend publiek. Of u nu op zoek bent naar loafers voor heren om toe te voegen aan een reeds uitstekende garderobe of om een ​​nieuw paar in uw collectie te introduceren, er is waarschijnlijk een paar beschikbaar dat aan uw behoeften voldoet.