pexels-jonathan-borba-6110594

Intex is een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn innovatieve producten op het gebied van zwembaden, zwembad pomp, opblaasbare hot tubs, luchtbedden en andere opblaasbare producten. Het bedrijf werd  opgericht in 1965 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare en meest verkopende fabrikanten van veel producten. Een Intex zwembad zie je eigenlijk in iedere wijk wel een paar keer staan. Hieronder alles over Intex en waarom het merk zijn naam zo stevig heeft staan op de markt.

De voordelen van een zwembad van Intex

Een van de grootste voordelen van Intex is hun brede selectie aan producten. Of je nu op zoek bent naar een klein opblaasbaar zwembad voor op het op de tegels of een groot bad voor in de tuin, Intex heeft veel mogelijke keuzes aan zwembaden in verschillende soorten en maten. Dit geldt ook voor hun opblaasbare bubbelbaden en luchtbedden.

Intex is ook bekend om de hoge kwaliteit van de producten. Ze gebruiken goede materialen en de nieuwste technologieën om te zorgen dat hun producten sterk, duurzaam en veilig zijn. Dit wordt ook ondersteund door hun garantiebeleid, waarmee ze hun klanten de zekerheid geven dat hun producten van topkwaliteit zijn.

Intex is ook een verantwoord bedrijf. Ze doen hun best om de producten te produceren met zo min mogelijk negatieve effecten op het milieu en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Waarom wil je een zwembad?

Waarom wil je geen zwembad? Een zwembad is een super leuke toevoeging aan iedere tuin, helemaal als je kinderen of huisdieren hebt. Vaak is een zwembad een grote investering, maar het plezier en de ontspanning die het kan bieden wegen hier goed tegenop. Ook kan je kinderen simpelweg leren zwemmen in het bad en jijzelf kan fit worden of blijven. Met warm weer heb je altijd een uitlaatklep!

Wil je meer weten over de zwembaden van Intex? Ga dan langs bij een productspecialist en deze zal jou informeren over de voordelen en nadelen van een zwembad!