Duurzame rozen

Wil jij een zeer uniek cadeau hebben voor iemand die niet van standaardkleuren houdt? Dan zijn blauwe rozen misschien wel perfect voor jou! Deze rozen worden op een natuurlijke manier gemaakt, waarbij er een biologisch afbreekbare inkt wordt gebruikt. De blauwe rozen staan voor mysterie en spanning. Ideaal dus voor een verjaardagscadeau voor iemand wiens lievelingskleur blauw is of wanneer jij een mysterieuze aanbidder bent voor iemand.

Zakelijk blauwe rozen bestellen

Heb jij een bedrijf waar blauw in het logo of juist in de huisstijl zit? Ook dan kun jij perfect blauwe rozen bestellen. Deze rozen kun jij dan namelijk heel veelzijdig inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een aandenken aan een mooi bedrijfsfeest. Je kunt de blauwe rozen namelijk per stuk laten verpakken. Hierdoor kun jij na afloop aan iedere aanwezige een blauwe roos meegeven, geheel in de huisstijl van het bedrijf! Ook kun jij een bos blauwe rozen opsturen naar de (vaste) klanten. Zo laat jij zien dat je de samenwerking met hen waardeert en dat je hoopt dat in de toekomst zij een klant van jouw bedrijf zullen blijven. Kortom, blauwe rozen zijn veelzijdige rozen die op een hoop manieren goed gebruikt kunnen worden.

De verzorging van blauwe rozen

Als jij blauwe rozen hebt gekocht of gekregen, wil jij er natuurlijk ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. Het is hiervoor belangrijk dat de rozen goed verzorgd worden. Dit doe je met de onderstaande tips. Wanneer je de blauwe rozen hebt binnengekregen, is het aan te raden om zo snel mogelijk de rozen uit de doos te halen en de stelen schuin af te snijden. Maak vervolgens een vaas van de juiste grootte goed schoon. Voeg vervolgens vers water en rozenvoeding toe aan deze vaas. De blauwe rozen hebben redelijk wat water nodig, dus vul waar nodig het water bij. Ververs dit water na een week voor de beste resultaten.