houten prieeltje

Een leuk houten prieeltje in je achtertuin laten bouwen is bij tuinhuiscentrum.nl geen enkel probleem. Wij maken namelijk de mooiste en leukste houten tuinhuisjes waar je heerlijk elke avond kan van genieten. Daarnaast kunnen wij ze ook zo maken dat we ze praktijk inrichten met bijvoorbeeld een bijpassende tafel of bar blad voor de buitenkeuken.

Houten prieeltje heeft echt meerwaarde

Een houten prieeltje is echt een meerwaarde, tenminste dat vinden wij! Het is een schattig houten huisje die je echt van sfeer voorziet. Er zijn talloze vormen en maten waaruit je kan kiezen. Ze zijn leverbaar in 8 hoekig, ovaal, vierkant en noem maar op!. Neem een kijkje op onze website en je zal versteld staan van het uitgebreide aanbod. 

Maatwerk ook geen probleem

Ben je niet van de “standaard” prieeltjes, maar wil je een maatwerk oplossing zodat je weet dat jouw huisje uniek is. Schroom dan niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen graag aan jouw droomhuisje werkelijkheid te worden. Onze medewerkers staan hier voor je klaar. Het enige wat je nog even moet doen is contact opnemen.