autovelgen Eindhoven

autovelgen EindhovenEen korte tijd geleden hebben ik autovelgen in Eindhoven gekocht en daar ben ik onwijs over te spreken. Ik wilde mijn bolide een wat stoerdere uitstraling geven en daar vond ik dit de perfecte oplossing voor. Nu heb ik zelf heel erg weinig verstand van dit soort dingen en had ik dus ook geen idee waar ik moest beginnen. Mijn vriend had wel nog een goede tip om eens een kijkje te gaan nemen bij Bos & Slegers. Hier liet hij zelf altijd zijn apk keuringen doen en hij was heel erg tevreden over service. Het fijne hieraan is dat zij niet alleen deze producten verkopen, maar deze ook nog eens voor jou kunnen monteren. Zelf had ik dat nooit gekund, dus dat was een fijne bijkomstigheid. Hierna heb ik mijn wielen ook nog even uit laten lijnen, want ik had het idee dat dit nodig was. Ik begon namelijk te merken dat mijn banden aan 1 kant sneller aan het slijten waren.

Een hele goede keuze

De autovelgen die ik uiteindelijk heb gekozen in Eindhoven zijn ongelofelijk mooi en ik ben er enorm blij mee. Mocht jij meer willen weten over wat dit bedrijf verder nog doet, neem dan een kijkje op hun website!