Het is of goed, of niet. Het is maar net wat en waar je het neemt. Het is daarom zo belangrijk, dat horeca ijs. En omdat dit zo belangrijk is, moet je het van de allerbeste kwaliteit hebben. Ik heb voor het ijs van PH Frost-Dujardin gekozen, de beste kwaliteit werd er beweerd. Ik was dus benieuwd, ik liet me verassen. Dit gebeurde dan ook. Zo creatief en ook combinaties met verschillende smaken en dit toch tot één geheel gebracht. Allerlei combinaties, er is van alles mogelijk.
Zó veel mogelijkheden
Er is zo veel mogelijk bij PH Frost-Dujardin. Bij horeca ijs, denk je meteen aan verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld culturen, kinderen, allergieën. PH Frost-Dujardin houdt met alles rekening. Het ijs en de creaties worden gemaakt door de Spaanse Menorquina. Van vanille, tot ananas en van cookies tot kokosnoot. Kiezen wordt dan ook heel lastig. En dan nog de keus uit tradities, zoals bijvoorbeeld de Baby Pina en de Copa Crema Catalana. Dit ijs is zó goed bevallen. Elk ijsje is een smaakexplosie. PH Frost-Dujardin maakt waar wat het belooft. De beste kwaliteit. Bepaal zelf, want ik raad het voor iedereen aan.