balkonhek-glas

Een balkon is heerlijk plek om van de zon te genieten. Vroeger werden balkons gebruikt als plek om mensen op de straat toe te spreken. Nu is het alleen nog maar een plek om lekker te genieten. Toch is er een ding niet verandert. Veiligheid is nog steeds het allerbelangrijkste. Je maakt je balkon veilig met een balkon reling. Een balkon reling komt vaak tot ongeveer de hoogte van je middel. Hierdoor wordt de kans erg klein dat je er van af valt. Zo kan je in alle veiligheid van je balkon genieten. Zit je reling los? Schakel dan ook direct hulp in.

Versier je Frans balkon met hangende plantjes

Heb jij een Frans balkon? Wat heerlijk! Een nadeel aan een Frans balkon is wel dat je weinig ruimte hebt.  Om je balkon leuker te maken kan je aan je frans balkon plantjes hangen. Hang een paar mooie plantjes op en het ziet er direct een stuk vrolijker uit. Een Frans balkon is vaak zwart. Leuke vrolijke kleuren steken mooi af tegen de zwarte kleur. Paars of roze bloemetjes zouden heel mooi staan. Kies wel voor bloemen die ook de winter door kunnen komen. Anders moet je ieder jaar nieuwe bloemetjes kopen. Dat zou zonde zijn.

Gooi je oude auto wiel niet weg

Is jouw auto wiel aan vervanging toe? Gooi hem niet weg! Je kan hem namelijk als plantenbak gebruiken. Dit is vooral leuk als je een klein balkon hebt. Hang de auto wiel aan je balkon hekwerk op en het functioneert als plantenbak. Je kan een paar mooie gekleurde planten erin hangen. Het kan ook leuk zijn om een plant om te hangen die naar beneden drapeert. Zo wordt de hele auto wiel op ten duur versiert met groene bladeren. Doordat je je auto wiel hergebruikt is het ook een duurzame optie. Je kan het wiel natuurlijk ook in je tuin ophangen. Als je bijvoorbeeld geen balkon hebt.