Volkswagen polo velgen

Een auto heeft wielen nodig, en het is geweldig dat die wielen het ook zo goed doen. Hoe werken ze eigenlijk? Waaruit bestaan ze en hoe zitten ze in elkaar? Nou, we beginnen bij de toplaag, dat is de wieldop. Dat is niet alleen voor de decoratie maar ook om het wiel zelf te beschermen! Onder de wieldop zitten wat belangrijke spullen dat als het kapot gaat, is je auto opeens waardeloos geworden. Neem bijvoorbeeld velgen, elk merk heeft een ander type, zoals bijvoorbeeld Audi velgen. Eromheen zit natuurlijk: De band! Dit is een stevig rond kussen met veel lucht om het zo stevig mogelijk te maken.

Wanneer verkoop je je auto?

Zoals verteld in de vorige alinea kan je auto waardeloos worden als je wielen kapot zijn, dit is wel zelf voor sprekend, maar wat niet zelf voor sprekend is wat je moet doen als je wielen kapot zijn. Ga je langs een monteur? Ga je de auto verkopen? Beide kan een goede optie zijn, maar welke heb je nodig? Een monteur kost geld, maar als je de auto verkoopt in een kapotte staat dan krijg je er veel minder geld voor dan je hoopt. Zelfs als je velgen Mercedes a klasse hebt bij je Mercedes auto. Mijn tip? Repareer het, dan verkoop het!

Waarom niet fietsen?

Als je auto kapot is hoef je het niet gelijk te repareren, waarom gebruik je in de tussentijd niet de fiets? ik snap het als je bestemming niet te fietsen is, maar dan kan je ook naar het openbaar vervoer zoals de tram of bus fietsen en daarmee naar je bestemming gaan als dat beschikbaar is. Fietsen is niet alleen gezond, maar je bespaart ook brandstof, en zo kan je lekker doorsparen voor een autoreparatie, of een hele nieuwe auto! De keuze is aan jou, het belangrijkste is dat je tevreden bent met je keuze en dat je genoeg hoeveelheid geld krijgt dat je verwacht.