Auto Leasen 1

Een auto leasen is een verstandige keuze. Wanneer je een auto least, betaal je immers maandelijks een vast bedrag. In deze leaseprijs zitten alle mogelijke onderhoudskosten al inbegrepen, evenals de kosten voor belastingen en verzekeringen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over bijkomende kosten van eventuele schade. Het mooie aan private lease is het feit dat je vrijwel elke auto kunt kiezen om in te gaan rijden. Je kunt dus in je droomauto rijden zonder een grote financiële investering te doen. Vandaag vertellen we je meer over de Nissan Ariya Lease en de Kia E-Niro, twee mooie elektrische modellen voor je volgende lease.

De Nissan Ariya voor een prettige rijervaring

De Nissan Ariya is een elektrische SUV die zeer veel ruimte en comfort biedt. De auto kent een uitstekende aandrijving en is voorzien van vele technische hoogstandjes. Het is dan ook een auto waar Nissan veel nieuwe innovaties in heeft verwerkt. Deze innovaties zorgen voor een uitstekende rijervaring. De auto is dus zeer geschikt voor lange ritten en een zeer goede elektrische gezinsauto. Bovendien is de auto ook een goede keuze voor zakelijke rijders. De verschillende uitvoeringen kunnen namelijk volledig worden afgestemd op de zakelijke rijder. De auto heeft een actieradius van 360 km en de totale laadtijd bij een lege accu is slechts acht uur.

De sportieve en duurzame Kia E-Niro

Ben je op zoek naar een duurzame en sportieve elektrische auto, dan is de Kia E-Niro Lease een zeer verstandige keuze. Deze auto is een zeer uitgebreide auto die is voorzien van vele technische hoogstandjes. De E-Niro is voorzien van een zeer sportief profiel en panoramische ramen waardoor je geniet van een heerlijke rijervaring. De auto beschikt over voorwielaandrijving en een automatische transmissie waardoor je ten alle tijden de volledige controle over het voertuig behoudt. Bovendien beschikt de wagen over een uitgebreide boord computer, cruise control en stoelverwarming. Wanneer je besluit de E-Niro te leasen, krijg je dan ook zeker geen spijt.