Advies schoonmaak aanbesteding

Mijn baas vroeg mij op zoek te gaan naar iemand die ons Advies schoonmaak aanbestedingadvies over schoonmaak aanbesteding kon gaan geven. Zelf hebben wij hier heel erg weinig verstand van en wij hadden daardoor ook geen idee waarop we moesten letten bij het maken van zulk soort keuzes. Dit is ook precies de reden dat wij dit graag door een andere onderneming wilde laten doen. Hierover hadden wij gehoord van een andere collega en dat klonk eigenlijk wel als muziek in mijn oren. Hierdoor lag de verantwoordelijkheid ook niet meer bij mij en wist ik vrijwel zeker dat het goed ging komen.

Een goed gevoel

Wij kregen ons advies over de schoonmaak aanbesteding van Lankester. Tijdens het zoeken, kwam ik hier al heel snel op uit en ik had er eigenlijk direct een goed gevoel bij. Op de website vond ik heel veel informatie over alles wat zij te bieden hebben en de hoeveelheid ervaring die zij hiermee hebben. Er stonden een aantal grote namen bij de referenties, dus dat is vaak ook een erg goed teken. Uiteindelijk ben ik heel erg blij met de keuze die ik gemaakt hebt, want het was een hele fijne ervaring. Alles verliep heel erg soepel en het was ook nog eens minder duur dan gedacht.