online boekhoudprogramma's

Het verwerken van de administratie moet toch eenvoudiger kunnen? Diverse online boekhoudprogramma’s had ik al wel gezien, echter ben ik hier niet verder op ingegaan. Dit via het internet moeten regelen zie ik niet als veilig.

Nieuwe stap naar de toekomst

Samen met mijn vrouw doen wij de administratie. Maandelijks zijn wij hier druk mee bezig om alles goed te verwerken. Mijn vrouw kwam afgelopen week thuis van haar eigen werk en had gezien dat haar werkgever de administratie via het internet invoert. Hier is zij vervolgens bij gaan zitten en kwam er achter dat het wel erg eenvoudig is om te doen. Zodoende heeft zij de website onthouden en probeerde mij hiervan te overtuigen.

online boekhoudprogramma's

Toch wel heel erg interessant

Uiteindelijk ben ik mee gaan lezen met de getoonde informatie op de website van Offective. Dit bedrijf laat het lijken alsof het wel erg eenvoudig is om te verwerken. Hierdoor heb ik een proefperiode aangevraagd en ben mijzelf hier verder in gaan verdiepen. Al vrij snel ben ik tot de conclusie gekomen dat dit wel heel erg eenvoudig is! Nooit verwacht dat je met een paar klikken op de muis je boekhouding hebt verwerkt.